START, MÅLGÅNG OCH VÄXLING

Start, målgång och växling sker i LTH-parken, precis intill IKDC. Här finns mat, information, och möjlighet till både förvaring av saker och omklädning i Spårvägsstafettens tält.

Inte minst – här finns alla löpare och deras hejaklack!

TIDER

UTLÄMNING AV NUMMERLAPPAR

Nummerlappar kan hämtas ut i start/mål-området från 15:00.

START

Första sträckan på stafetten startar 17:00.

UTHÄMTNING AV TRÖJOR

Lag som anmält sig fram till 3 september får t-shirt på plats. De som har anmält sig senare får hämta ut t-shirt på IFK Lunds kansli i efterhand – vi återkommer med datum.

DELTAGARE

Stafetten är öppen för alla i alla åldrar. Genom att ha olika längd på sträckorna hoppas vi locka både vana löpare och nybörjare.

ARRANGÖR

Spårvägsstafetten arrangeras av den ideella friidrottsföreningen IFK Lund. 10 % av intäkterna går till internationell välgörenhet och överskottet går till föreningens verksamhet.

BANSTRÄCKNING

Stafetten är uppdelad på 4 sträckor. Sträcka 1 och 3 går från LTH-parken, ner mot Lund C och tillbaka, totalt ca 4 km. Sträcka 2 och 4 går från LTH-parken ut mot ESS (slutstation) och tilbaka, totalt ca 7 km.

Animeringen av bansträckningen nedan har gjorts i en 3D-modell som visar ungefär hur området kring spårvägen kommer att se ut när allt är färdigt.

ANMÄLAN

Sista ordinarie anmälan 3 september. 1600 kr per lag. 1800 kr per lag efter 3 september.

Mer information kommer att skickas ut till lagen inom kort.

MATPAKET

För att fylla på energiförråden efter insatsen kan du beställa matpaket från FarmShack BBQ:

Sista dag för att förbeställa mat är den 12 september, men det går även att köpa mat från Farmshack på plats.

OM WESEEHOPE

WeSeeHope Sverige är en ideell förening som grundades 2015 av arbetskollegor på Qlik i Lund. Vårt engagemang och fokus ligger på att samla in pengar till projekt som drivs av WeSeeHope UK.

WeSeeHope stödjer barn som växer upp i samhällen som blivit förstörda av fattigdom och AIDS. Många unga människor tvingas växa upp utan föräldrar. Vi tror att dessa barn skulle kunna få ett bättre liv, bara vi ger dem möjligheter och verktyg att ta sig ur fattigdomen.

Alla donationer till WeSeeHope Sverige går oavkortat till WeSeeHope UKs utvalda projekt. Mer information finns på webbplatsen WeSeeHope Sverige.

Meny